THE ART OF

SCIENCE AND NATURE 


De schoonheid van mens, dier en natuur, dat vinden we erg belangrijk! Daarom maakt Cenzaa voor de ontwikkeling van onze doeltreffende huidverbeterende behandelingen en producten gebruik van het beste van twee werelden, the art of science en nature: het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Het doel: samen met u het hoogsthaalbare resultaat bereiken en u te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!


PCN2® systeem


Wat betekent het PCN2® systeem? Dit is de nieuwste manier van samenstellen van producten, zonder bijwerkingen maar oplossingsgericht. De producten werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering. Gepatenteerde formules in ongekend hoge concentraties zijn in elk product verwerkt en heeft haar unieke werking met bewezen effecten.

6 succesvolle stappen naar huidverbetering!

Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!
Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. Met dit 6 stappenplan weet u precies welk product u wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd u aan uw huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. Om het u nog gemakkelijker te maken vindt u het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten.

Hoogwaardige werkstoffen

Cenzaa is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. Deze kwaliteit garanderen ze mede door onze hoogtechnologische verpakkingen. Wist u dat alle producten van Cenzaa geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%? Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumeriën!  Nergens ter wereld vind u hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeterings producten dan bij Cenzaa. 

Bag In Bottle system

Cenzaa werkt met het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem. In deze zuurstofdichte verpakkingen blijven de hoge concentratie PCN2-werkstoffen bewaard. Zo garanderen we een langdurige kwaliteit!

INSIDE & OUTSIDE

VOEDING EN LIFESTYLE


We kijken of eventuele huidproblemen terug te herleiden zijn naar uw voeding en lifestyle en we adviseren u over eventuele aanpassingen daarin.

Nutraceuticals – voedingssupplementen geselecteerd uit natuurlijke kruiden – zijn een goede aanvulling op uw dagelijkse voeding om uw huid van binnenuit te laten stralen!

ONGEËVENAARD

Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat Huidverbetering, Cosmedische Huidtherapie en Wellness combineert.

WELKOMSTRITUEEL EN GEURREIS


Uw Cenzaa behandeling in de salon start of eindigt altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Kies uw eigen geur in de Cenzaa producten, waardoor de behandeling geheel wordt afgestemd op uw mood en huidtype. Uw smaakkeuze tijdens het theeritueel laat u meevoeren op een smaakvolle droomreis en maakt uw behandeling tot een perfecte wellnessbeleving !

Optimaal Resultaat

Onderzoeken wijzen uit dat ongeveer 50% van het resultaat wordt behaald door dagelijks uw huid thuis te verzorgen met de juiste producten. De andere 50% van het resultaat wordt behaald in de Cenzaa salon. Een mooie, gladde en stralende huid!

Biologische Theeën 

BEAUTY FROM WITHIN

Cenzaa staat ook voor een gezonde lifestyle. Gezonde voeding is daar een essentieel onderdeel van. Geniet van de heerlijke biologische theeën van Cenzaa; theeën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Thee waar u mooi van wordt dus!


Maak een verrukkelijke ontdekkingsreis met de vier biologische smaakmakers van Cenzaa. Uw papillen worden getrakteerd op overheerlijke en pure ingrediënten. Haal de Taste of Cenzaa in huis en reis in gedachten af naar prachtige droombestemmingen.